Image default
Practic

Accesorii inteligente pentru o bucatarie organizata

Placerea de a gati si de a petrece cat mai mult timp in bucatarie depinde si de modul in care este organizata aceasta incapere. In randurile urmatoare vei afla cum poti repartiza diversele ustensile din bucatarie cu ajutorul accesoriilor.

Unul dintre cele mai importante aspecte ce tine de functionalitatea bucatariei il reprezinta compartimentarea inteligenta a spatiilor. In acest scop, producatorii de accesorii pentru mobilier iti vin in ajutor cu o serie de accesorii menite sa-ti usureze viata si sa-ti transforme bucataria intr-un spatiu organizat.

Oferta este diversificata si include sertare cu extractie totala si inchidere silentioasa, cosuri extractibile din metal pentru corpurile de jos, compartimentate astfel incat sa asigure o mai buna functionalitate. Acest lucru il poti remarca optand pentru astfel de componente in propria bucatarie: se deschid si se inchid fara efort, sunt silentioase si aluneca usor pe glisierele metalice.

Capacitatea mare de stocare a cosurilor permite o mai buna aranjare a tuturor instrumentelor indispensabile din bucatarie, chiar si a acelora cu forma si dimensiune mai mare. Cosurile cu extractie totala iti permit sa ai totul la indemana, transformand gatitul intr-o  activitate placuta.

Alte solutii sunt fronturile de usi care trag cosurile din interiorul corpului. Atunci cand se deschide usa, cosul iese in totalitate in afara, oferindu-ti posibilitatea sa vizualizezi mai usor tot ceea ce contine.

O solutie interesanta pentru o mai buna compartimentare a spatiului de sub chiuveta o reprezinta sertarele care pot fi montate direct sub blatul de lucru. Astfel, poti stoca detergenti si alte produse destinate curateniei intr-un spatiu care in mod normal este considerat inutil. O optiune practica sunt si sertarele pentru depozitarea sticlelor de orice categorie. Toate aceste dotari sunt ergonomice si te scutesc de aplecari inutile, avand in vedere ca pot fi personalizate in functie de inaltimea pe care o ai.

Sertarele si cosurile cu extractie totala iti vor usura munca in bucatarie, iar lucrurile le vei gasi mult mai repede.

Articole similare

Dormitor feminin si cu mult sarm

Elena Virlan

Casa sigura pentru copii

Dan Mazilu

Un singur dormitor pentru doi copii

Constantin Stefan

Lasă un comentariu