Image default
LifeStyle

Accesorii belgiene pentru sarbatori de iarna

Trebuie sa recunosc, ca cel putin in fotografie, accesoriile belgienilor de la Jolipa, arata ceva mai stilizate decat cele purtate pe la noi.

Sa va spun un secret: le-am vazut si in realitate, la ultima editie a targului home & deco de la Frankfurt si aratau chiar mai bine ca in fotografii. Spre surprinderea mea, nu erau scumpe, ba chiar ni le puteam permite si noi, romanii, pe timp de criza.

Cum de ajung la noi in magazine, produse de genul acesta la preturi exorbitante? Hmm … Cum credeti? … E posibil sa fie adaosurile foarte mari? Ei bine, exact asa e.

Trecand peste aspectul pecuniar, pot sa va spun pe scurt ca materialele de baza folosite sunt cele naturale: metalul, lemnul, sticla, cu finisaje retro si in nunate naturale (trendul eco-natural e extrem de puternic in Europa in domeniul home&deco); se poarta accesorii de dimensiuni mari: felinare supradimensionate, lumanari foarte mari etc … ori ansambluri de obiecte de decor aglomerate intr-o singura zona: de exemplu pe o masa sau o polita intr-un colt. Inca se mai porta accesoriile etno, de inspiratie asiatica. Pana la urma vorbim de acel aspect mai rafinat, mai elegant, poate mai aerat pe care-l vedem in orice excursie in Europa Vestica, in restaurante, in vitrinele magazinelor ori prin casele celor care traiesc acolo.

 

Articole similare

Ai grija de cele mai delicate haine ale tale cu masina de spalat rufe Electrolux SteamSystem

casamea.ro

Cum sa cureti in mod corect salteaua pentru a scapa de pete si alergeni

casamea.ro

Ce presupune recuperarea după accident vascular cerebral

comunicat de presa

Lasă un comentariu