Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Accente mov pentru bucatarii cu atitudine

Si, cum sa nu te gandesti la design, cand mov-ul este o culoare atat de fashionable, moderna, vesela si, cateodata, extravaganta? In plus, nu este o nuanta atat de greu de abordat, daca stii ce combinatii de culori poti face si ce „cantitate” sa folosesti.

De exemplu, pentru a obtine un contrast puternic, pastreaza albul ca finisaj la nivelul peretilor, in combinatie cu un mobilier mov, sau viceversa.  De asemenea, mobilierul de bucatarie poate fi bi-color, alb-mov, deoarece orice alta culoare nu l-ar scoate in evidenta atat de mult. Exista si exceptii, galben-mov fiind o alaturare de culori foarte moderna si tinereasca, la fel si „mix”-ul turcoaz-mov.

Daca nu sunteti foarte indrazneti, movul are cateva nuante/tonuri mai „slabe” sau mai „serioase” care poti fi abordate chiar in amenajari traditionale/vintage.

O alta modalitate prin care puteti introduce movul in bucatarie se refera la finisaje. Caramida aparenta ce poate fi vopsita in orice culoare este solutia ideala. Accesoriile au si ele un cuvantde spus si sunt, cu siguranta, cel mai usor de integrat in decor.

 

 

Articole similare

O casa traditionala din lemn alb si caramida

Catalina Coca

Ghizdeanu Andrada

RL online

Numai U 40

RL online

Lasă un comentariu