Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Accente de negru pentru amenajari elegante

Retinenta nu se va manifesta atunci cand vom sti sa folosim negrul in mod adecvat, cand vom vedea minunatele contraste pe care le poate crea.

Varianta cea mai simpla de integrare a negrului in amenajare este aceea de a folosi nuanta intensa in decoratiuni. Designerii folosesc unele culori inchise si pentru a obtine un efect de background care ofera odihna vizuala in coloristica unui unei amenajari, efect recomandat de altfel in alegerea tonurilor decorative.

O colectie de tablori sau fotografii inramate care sa contina nuante de negru se poate introduce foarte usor in amenajarea unui spatiu personal, in functie de cum alegem sa le pozitionam, de rame, de culorile in contrast pe care le alegem, acest mic proiect va adauga interiorului personalitate, unicitate si un farmec deosebit.

Negrul este o alternativa de luat in considerare si pentru corpurile de iluminat, veioze, candelabre, pentru mici corpuri de mobiler, masute de cafea, tabureti, masute de toaleta, pentru perne decorative si alte obiecte si accesorii decorative.

Indiferent care este destinatia interiorului sau care este stilul de amenajare al acestuia putem gasi elemente prin care sa introducem negrul in decorare si cu siguranta imaginea finala va fi una rafinata, usor dramatica, interesanta.

Articol preluat de pe Design Boutique

Articole similare

Idei pentru spatii mici: 4 interioare sub 40 de mp. Partea a IV-a

Elena Virlan

Care este culoarea cea mai potrivita pentru casa ta

casamea.ro

Numai U februarie 2011

RL online

Lasă un comentariu