Image default
Case de vacanta

Acasa la Rosie O’Donnell

Penthouse-ul din imagini, localizat intr-un fost spital, are aproximativ 300 mp din care doar terasei i-au fost rezervati 40.

Cele 4 dormitoare si 3 bai complete degaja relaxat un aer de feminitate si asta datorita culorilor utilizate precum si stilului elegant.

Albul, baza intregii locuinte, alaturi de ferestrele generoase sporesc luminozitatea si spatiul din locuinta.

Fiecarei incaperi insa i-a fost oferita o particularitate.

Daca livingul pare un coltisor rupt din Rai, caracterizat de o eleganta desavasita, gratie celor 5 oglinzi supradimensionate ce imbraca un intreg perete, corpului de iluminat cu finisaj auriu, micutului dining cu scaune ce poarta semnatura unui celebru designer, dormitorul copiilor vibreaza de buna dispozitie.

Mixul cromatic de galben, portocaliu, turcoaz si maro te face sa pierzi din vedere accesoriile sobre, cu patina intrand cumva in contrast cu cel matrimonial care pare a fi dominat de blanuri naturale si animal printuri.

Bucataria este cat se poate de moderna, sunt mici detalii acelea care amintesc de un stil clasic, elegant.

Locuinta valoreaza aproximativ 8 milioane de dolari, iar elementele care au contribuit la evaluare, pe langa finisajele exceptionale, au fost: lumina naturala din belsug, o calitate extrem de pretioasa, bucataria primitoare si spatioasa, care comunica, printr-un mic coridor, cu diningul si livingul, tavanele inalte puse in evidenta cu ajutorul grinzilor, precum si dormitorul matrimonial cu a sa zona de relaxare.

Articole similare

Acasa la Christine Valmy

Luana Ibacka

Acasa la LeAnn Rimes

Elena Turcu

Acasa la Ilie Dumitrescu

Laura Ilica

Lasă un comentariu