Image default
Case de vacanta

Acasa la Paula Abdul

Pasul urmator l-a reprezentat dezvoltarea pe plan muzical, unde si-a etalat calitatile vocale deosebite.

Dupa cateva esecuri recente a decis ca este momentul sa faca o schimbare majora in viata sa si a inceput cu scoaterea la vanzare a locuintei din California.

Cei 450 mp pe care-i insumeaza locuinta in stil mediteranean au fost evaluati la aproximativ 2 milioane $.

Pardoseala din lemn masiv precum si peretii imbracati intr-un finisaj iuni sunt omniprezenti.

Cu ajutorul unor accente de culoare artistice sau naturale, precum si prin intermediul mobilierului stil, locuinta capata vigoare si confort.

Intrarea opulenta este pusa in evidenta prin intermediul scarii duble, cu balustrada din fier forjat care se uneste la etaj, oferind o perspectiva superioara asupra intregului parter.

Zona de zi, de primire este compusa dintr-o bucatarie americana, un living si un dining sobru. Trecerea dintr-o incapere in alta se face prin intermediul unor arcade ample incadrate de stalpi imbracati in lemn. Cele doua usi duble fac trimitere catre terasa imbracata in piatra naturala.

La etaj, pentru a spori senzatia de intimitate, au fost amenajate cele 5 dormitoare. Cel matrimonial beneficiaza de balcon, spa si baie proprie.

Pentru un confort termic sporit, o sursa de caldura suplimentara consta in integrarea semineelor in mai toate incaperile casei, fiecare individualizandu-se prin intermediul finisajelor, precum si a culorilor menite sa intregeasca atmosfera incantatoare care domina locuinta vedetei.

Articole similare

Acasa la Mirabela Dauer

Simona Popa

Acasa la Angela Lansbury

Elena Turcu

Acasa la Bruce Willis

Georgiana Sfarlea

Lasă un comentariu