Image default
Case de vacanta

Acasa la Mariah Carey

In anul 2009, cantareata Mariah Carey si sotul acesteia, rapperul Nick Cannon, au achizitionat conacul Fleur de Lys din Beverly Hills, contra sumei de 125 milioane de dolari.

Designul inspirat de cel al Palatului Versailles, arhitectura clasica si gradinile ornamentale imense iti creeaza impresia ca te afli intr-un muzeu, nicidecum pe o proprietate privata.

Ocupand o suprafata de 45.000 mp, conacul are 15 dormitoare, o sala de bal, doua bucatarii, o biblioteca completa (cu o colectie de volume rare), o sala de cinema cu o capacitate de 50 de persoane si un centru spa. Totodata, proprietatea mai include zece camere pentru angajati, un garaj in care incap noua autovehicule, o piscina, un teren de tenis si o pista privata pentru jogging.

Talentul mestesugarilor si calitatea deosebita a materialelor au facut din fiecare suprafata a acestei resedinte o opera de arta in sine. Finisajele de exceptie, peretii din marmura italiana, balustradele sculptate, frescele din sala de bal, metalele lucioase si tesaturile bogate creeaza un decor impozant si confera proprietarilor un stil de viata mai mult decat privilegiat.

Considerata cea mai scumpa locuinta din lume, resedinta Fleur de Lys sfideaza criza economica si impune un nou standard de calitate.

Articole similare

Casa nonconformista a lui Jean-Paul Gaultier

Simona Popa

Acasa la Matthew McConaughey

Georgiana Sfarlea

Acasa la Cristina Soloc

Elena Virlan

Lasă un comentariu