Image default
Case de vacanta

Acasa la Marc Anthony

Aceasta casa impozanta apartine artistului Marc Anthony, castigator a mai multe premii Grammy. Resedinta, construita in 1941, este situata pe un teren de opt hectare din regiunea exclusivista Brookville, in apropiere de New York. Casa are in dotare o piscina, un teren de tenis si o pensiune.

Constructia in stil georgian este construita din caramida rosie si se compune din zece dormitoare, opt bai si cinci grupuri sanitare. La interior, o scara ampla cu balustrada eleganta face legatura cu al doilea nivel. Corpurile de iluminat geometrice instalate in holul de la intrare asigura lumina necesara in acest spatiu larg.

Camera de zi se remarca prin mobilierul rafinat si semineul original. Bucataria in regim open-space a fost amenajata clasic. Piesa de rezistena a acestei functiuni este insula mare cu blat din marmura. Cuptorul dublu face parte din gama de electrocasnice marca La Cornue.

Un semineu pe lemne incalzeste si decoreaza zona de dining. Aceasta incapere a fost finisata cu tapet argintiu sclipitor. Usile elegante in stil francez face legatura cu celelalte incaperi si cu exteriorul. Biblioteca se distinge prin peretii acoperiti cu panouri din lemn de mahon, care ofera incaperii un aer natural si degajat. Locuinta beneficiaza si de un home theater, cu plafon casetat si scaune plusate deosebit de confortabile.

Pavilionul care incorporeaza piscina este echipat cu frigider si gratar, fiind ideal pentru realizarea unui frigarui vara.

Conform dollylenz.com, casa a fost scoasa de curand la vanzare cu pretul de 12 milioane de dolari.

Articole similare

Acasa la Marioara Zavoranu

casamea.ro

Casa lui Leonardo DiCaprio – o locuinta ca un platou de filmare

RL online

Casa cu vedere la ocean a lui Matthew Perry

Georgiana Sfarlea

Lasă un comentariu