Image default
Case de vacanta

Acasa la Lindsay Lohan

Un camin confortabil, modern si relaxant, numai bun pentru redobandirea bunei dispozitii si restabilirea echilibrului emotional.

Pozitionata in apropierea plajei, arhitectura moderna beneficiaza de o panorama superba montana si urbana in acelasi timp.

Cei aproximativ 300 mp amenajati intr-un stil contemporan, lejer, in care predomina piese de design au fost impartiti intre zona de zi ampla, cu bucatarie deschisa si dining, si zona de noapte care include 3 dormitoare.

Fiecare etaj in parte este prevazut cu cate o terasa draguta, acoperisului fiindu-i rezervat o terasa delimitata in extremitati de un paravand din bambus, rolul acestuia fiind unul previzibil, de a-i oferi intimitate vedetei.

La parter, fiind o zona cu trafic intens, s-a optat pentru o pardoseala rece, dar de mare efect. Finisajul lucios al pietrei naturale redistribuie uniform atat lumina naturala, care invadeaza decorul prin intermediul ferestrelor inalte, din tavan si pana in podea, cat si pe cea artificiala. Tinand cont de stilul de amenajare, corpurile de iluminat din intregul camin sunt practic detalii delicate, cu rolul de a dirija lumina spre anumite centre de interes.

Pentru ca etajelor superioare le-au fost rezervate dormitoarele, aici atmosfera este un pic mai calda, si asta gratie finisajelor si decoratiunilor. Un aport semnificativ are si semineul modern, incastrat in peretele ce separa doua zone vitrare.

Baile spatioase sunt caracterizate prin bun gust si simplitate. Fiecaruia dintre acestea li s-a distribuit o culoare diferita, insa au ca numitor comun mozaicul fin.

In ceea ce priveste exteriorul, locuinta nu beneficiaza de o curte exagerat de mare, insa proportiile sunt suficiente pentru a gazdui petreceri in aer liber.

Articole similare

Casa vie a Monicai Tatoiu

Simona Popa

Acasa la Raluca Moianu

Simona Popa

Casa de vacanţă a lui Brigitte Bardot – o definiţie a grandorii

Elena Virlan

Lasă un comentariu