Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa lui Leonardo DiCaprio din Malibu

Malibu a devenit celebru în întreaga lume datorită starurilor care îşi cumpără, închiriază sau construiesc case aici, pentru a se bucura de vederile către plajă şi ocean. Printre aceste vedete se numără şi Leonardo DiCaprio.

Îndrăgitul actor deţine mai multe case scumpe şi elegante, proiectate şi amenajate cu bun-gust, de care te îndrăgosteşti la prima vedere. Această reşedinţă de vară din Malibu a fost cumpărată de Leonardo DiCaprio în 2002, cu 6 milioane de dolari, şi a fost închiriată cu 175.000 de dolari pe lună.

Casa are foarte multe atuuri, ce ţin de locaţie, dimensiuni, vederi către ocean, dar şi vecini aproape sau la fel de celebri, cum ar fi Tom Hanks, Sting sau Bill Murray. Aşadar, cine nu ar vrea să locuiască aici?

Proprietatea se compune din trei clădiri separate: o casă principală cu patru dormitoare, o casă de oaspeţi cu două dormitoare, o mansardă cu un dormitor suplimentar, sală de sport şi un birou. În total, reşedinţa însumează şapte dormitoare şi şase băi.

Când treci pragul acestei case, începe simfonia. Ochii tăi vor fi impresionaţi de facilităţile reşedinţei: grădini impresionante, o curte interioară cu vedere către plajă, jacuzzi, spa etc., toate oferind condiţii optime de relaxare.

Ai nevoie doar de o părticică din această casă pentru a recunoaşte eleganţa, gustul rafinat şi confortul. Ne place ideea de spaţiu deschis, mobilierul prietenos, amestecul de culori şi accesorii. Este o casă atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Majoritatea încăperilor au ferestree neacoperite, ce permit luminii naturale să inunde interiorul.

Livingul este deschis, spaţios şi primitor, un loc perfect pentru socializare, jocuri şi relaxare. Dormitorul matrimonial se remarcă prin tavanul înalt cu grinzi şi vederea amplă catre ocean. Ne şi imaginăm o după-amiază de vară ascultând sunetul valurilor. Mobilierul confortabil întăreşte acea senzaţie de degajare şi pace. Vedere frumoasă către ocean oferă şi diningul.

Cu o casă situată chiar lângă plajă, viaţa pare perfectă. Nu există nicio îndoială că, dimineaţa, cafeaua va avea un gust mai bun lenevind confortabil pe un fotoliu, admirând plaja şi oceanul.

DiCaprio şi-a vândut reşedintă de vară după ce a fost realizat filmul “The Wolf of Wall Street”, cu suma de 17.35 de milioane de dolari.

Mai multe imagini de interior şi exterior găsiţi în galeria foto.

Sursa foto:

http://homecaprice.com

http://www.lonny.com

Articole similare

Cum sa gandesti ca un designer atunci cand vine vorba de amenajarea propriei locuinte

casamea.ro

Ponturi energetice pentru living

Crina Ioan

Cum decorezi în stil Bohemian Chic?

Lucia Lazar

Lasă un comentariu