Image default
Case de vacanta

Acasa la Justin Bieber

Mai exact, si-a achizitionat o locuinta, in Hollywood Hills, numai buna pentru petreceri.

Ceea ce vedem noi astazi in imagini reprezinta conceptul firmei de design Jeffrey & Rochelle Mills.

Plecand de la nevoile tinerei vedete, de la potentialul oferit de arhitectura moderna si privelistea surprinzatoare, locuinta cu 3 etaje a fost amenajata in asa fel incat sa reuneasca luxul cu modernismul si functionalitatea cu confortul.

Cele 5 dormitoare, 8 bai, 2 livinguri, diningul, bucataria mare, sala personala de film si teatru, precum si sala de fitness, masaj si spa au ca numitor comun opulenta si rafinamentul.

Mixul de elemente, apartinand mai multor stiluri de amenajare, au rolul de a pune in evidenta personalitatea complexa a beneficiarului.

Cei aproximativ 900 de metri patrati reprezinta practic un labirint al bunul gust din care nu ti-ai mai dori sa iesi niciodata.

Finisajele si mobilierul nu mai au nevoie de nicio prezentare, este evident faptul ca au fost utilizate cele mai bune produse in vederea obtinerii acestui interior desavarsit.

Aceleasi cuvinte de lauda imi vin in minte si cand privesc terasele suspendate de la etaje, mai ales ca au fost proiectate spre zona lacului, dezvaluind o panorama incantatoare.

Articole similare

Acasa la Jessica Alba

RL online

Acasa la Miley Cyrus

Madalina Craciun

Oaza de lux a unui style icon hollywoodian

casamea.ro

Lasă un comentariu