Image default
Case de vacanta

Acasa la Brian Van Holt (Cougar Town)

Cateodata, cand dau apoi peste fotografii ale caselor unora dintre ei, realizez ca unele locuinte de vedete nu au nimic special si chiar se incadreaza in limitele unui trai deloc opulent. Spatiile nu sunt uriase si adesea, cu exceptia unor terase atipice sau unor artificii de constructie neobisnuite, casele lor pot apartine la fel de bine si unor familii care nu traiesc zi de zi in lumina reflectoarelor.

Cum ar fi apartamentul pe care vi-l prezentam astazi.

Recent am descoperit pe zillowblog imagini cu apartamentul de burlac al lui Brian Van Holt, starul masculin din Cougar Town sau poate unii dintre voi il tineti minte din “CSI”, “Entourage” sau “Burn notice”. Ce este notabil acum insa este ca partenerul de viata al lui Courtney Cox tocmai ce a decis sa isi vanda cuibul de nebunii din California.

Pretul acestuia ajunge la 925.000 de dolari cu 200.000 de dolari mai mult decat atunci cand l-a cumparat, in 2004. Apartamentul este un loft de aproape 100 de metri patrati si este amenajat in stil industrial cu o bucatarie “metalizata” si cu finisaje din lemn si fier forjat.

In general recomand lemnul alaturi de fier, insa cromatica aleasa in acest spatiu este una nefericita, din punctul meu de vedere. Nuanta tamplariei este prea deschisa pentru a fi asociata cu metal, insa viitorul cumparator va putea cu siguranta sa salveze situatia cu alegerile corecte de mobilier si decoratiuni. 

Situat la ultimul etaj, terasa de pe acoperisul cladirii ofera o priveliste superba la 360 de grade asupra orasului si este probabil locul ideal pentru petreceri pline de veselie.

Cum vi se pare locuinta?

 

Articole similare

Acasa la Ozzy Osbourne

Elena Turcu

Acasa la Gheorghe Turda

Simona Popa

Acasa la Kim Kardashian si Kanye West

casamea.ro

Lasă un comentariu