Image default
Home

ABITARE IL TEMPO

10 sali de expozitie, 100.000 mp de spatiu folosit, 750 de expozanti dintre care 137 straini (din afara Italiei), 3 expozitii de cercetare si 15 de amenajari interioare, 10 instalatii la cheie, 35.000 mp dedicati expozitiilor de natura culturala.

Trendul si mesajul Abitare il Tempo este dictat de expozitii, ce analizeaza metamorfoza societatii de consum, nevoile diferite ce apar in legatura cu globalizarea.

Cele mai indraznete si rafinate imagini si modele pot fi transpuse in printul pe textile, si astfel, un scaun devine un obiect de arta, o piesa in sine, cu o energie vizuala aparte. Hermes si Design Guild, Ralph Lauren Home sau Missoni Home, Becara Tex, Caleffi, Mastro Raphael, sunt caracterizate de glamul unor epoci care amesteca emotiile contemporane cu opulenta trecutului.

Luxul dauneaza grav echilibrului psihic uneori, dar primit in portii limitate, acum un stand, peste jumatate de ora altul, poti accepta impactul vizual al unor corpuri de iluminat care te orbesc sau care te blocheaza datorita formei si materialului.

 

Articole similare

Cum puteti aduce soarele intr-o incapere fara ferestre

casamea.ro

15 idei nonconformiste de a decora ouale de Paste

Elena Virlan

Mese suspendate

Georgiana Sfarlea

Lasă un comentariu