Image default
Home

Abajururi negre pentru interioare contemporane si/sau clasice

Accesoriile se numara printre elementele cu ajutorul carora puteti crea combinatii cromatice interesante, punand in evidenta o anumita zona din casa. Sa luam exemplul corpurilor de iluminat, unde abajururile au cea mai mare influenta din punct de vedere decorativ.

Atat prin forma, cat si culoare, corpurile de iluminat devin accente pretioase intr-un interior daca sunt puse in valoare asa cum trebuie. In acest sens, ne-au captat atentia abajururile negre. Negrul este in general o (non)culoare eleganta, misterioasa, cu un puternic impact la nivel vizual. Majoritatea abajururilor sunt albe cu diferite imprimeuri sau colorate, insa un corp de iluminat negru este pur si simplu altfel. Posibil la inceput sa frapeze, dar in timp te vei obisnui cu prezenta lui atat de..evidenta.

Fie ca vorbim de veioze, lampadare sau lustre, negrul intra intotdeauna in discutie, indiferent de stilul de amenajare abordat, clasic sau contemporan. Trebuie sa tineti cont si de restul detaliilor, cum ar fi dimensiunea corpului de iluminat sau materialul din care este realizat.

Mai multa inspiratie veti gasi in galeria foto de mai sus. 

Sursa: www.decoist.com

Articole similare

Cuiere si suporturi creative

Catalina Coca

5 proiecte DIY pe care să le realizezi luna aceasta

Alina Boicu

Cum alegi salteaua pentru bebe?

Elena Virlan

Lasă un comentariu