Image default
Legislatie Solutii Constructive

A venit vara! Vezi cateva sfaturi pentru a face o impresie buna in fata cumparatorilor

Pentru investitori, pe de alta parte, cumpararea de locuinte pentru a fi inchiriate nu este o varianta castigatoare acum pentru ca traditia spune ca in vacanta studentii pleaca acasa. In ultimii ani, traditia nu s-a respectat, vara chiriile fiind la preturi asemanatoare cu celelalte anotimpuri. Doua mituri au fost astfel demontate si, daca mai adaugam si  peisagistica sau conditiile meteo deosebit de favorabile, putem afirma ca vara a devenit un sezon bun pentru imobiliare.

Ce trebuie sa faceti pentru a lasa cumparatorilor o imagine placuta asupra locuintei voastre? Iata cateva sfaturi pentru ca sezonul cald sa devina aliatul tau in procesul vanzarii.

1. Daca nu ai iesit la curatenia de primavara din fata blocului, acum ai motive sa regreti. Vara este anotimpul spatiilor largi, deschise, a gradinilor cu iarba verde si flori, a copacilor umbrosi, a teraselor amenajate. Daca locuiesti la casa, amenajarea unui spatiu in gradina, care sa beneficieze de umbra si care sa ofere o priveliste agreabila, este obligatoriu. Truc: stropeste gradina din fata casei sau blocului cu apa proaspata. Va crea un efect revigorant si cumparatorii tai vor pastra acest aspect intiparit in minte.

2. Aeriseste dimineata toate camerele, iar ziua fereste-le de caldura. Veniti din arsita orasului, cumparatorii ar aprecia un strop de racoare si un pahar cu apa rece.

3. Atentie la mirosuri. Caldura, pe langa latura benefica, scoate cele mai rele mirosuri in evidenta. Spala covoarele. Improspateaza camerele cu flori. Sterge praful.

Transforma caldura verii in aliatul tau cel mai de pret!

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii  imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: inchirieri si vanzari apartamente, case-vile (www.cluj-case.ro), spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri.

Articole similare

Manualul vanzatorului. Etapa 6: Vanzarea propriu-zisa

Blitz Imobiliare

Etape de montaj a pavajului

Anca Ghiorghiu

Cum sa salvezi pictura de pe perete?

Daniela Stefan

Lasă un comentariu