Image default
Home

9 hamace colorate din material textil

Foarte sic sunt hamacele confectionate din material textil si, foarte important (!), colorat. Acestea aduc un strop de veselie terasei, daca vorbim de amenajarea spatiului exterior, sau iti transmit o stare pozitiva atunci cand iti doresti sa iti reincarci bateriile.

Exista zeci, chiar sute, de modele de hamace din material textil, cel mai intalnit imprimeu fiind cel in dungi si unicolor. Doamnele si domnisoarele, de exemplu, pot alege modele in buline sau florale.

De asemenea, mai exista inca un aspect de care trebuie sa tineti cont, si anume modul de prindere. Hamacele simple sunt cele care sunt prevazute cu un mecanism de prindere, pentru care veti avea nevoie de stalpi de sustinere sau…copaci.  Modelele mai complexe presupun o structura de sustinere proprie, cel mai adesea realizata din lemn (a se vedea in imaginile de mai sus).

Chiar daca hamacul a fost creat pentru relaxare in aer liber, el este binevenit si la interior. Astfel, veti obtine o amenajare „rebela”,in care „elementul surpriza” va va surprinde invitatii, in timp ce living-ul reprezinta spatiul propice pentru instalarea lui.

Mai sus, am strans o galerie cu 9 hamace simpatice care sa va bucure privirea.

 

Articole similare

Sfaturi utile pentru decorare

Mihaela Calin

An elegant, minimalist HI-MACS® house that pays tribute to the great outdoors

casamea.ro

De ce este important sistemul pluvial

casamea.ro

Lasă un comentariu