Image default
Practic

8 trucuri pentru o casa mai organizata

Daca te-ai saturat de aglomeratia si haosul de acasa si de faptul ca pierzi timp inutil cu cautarea obiectelor ratacite, atunci iti vor fi utile sugestiile noastre de mai jos.

1. Foloseste cutiile de biscuiti sau bomboane din metal pentru pastrarea accesoriilor de cusut. Ocupa mai putin spatiu decat intr-un dulap si le poti manevra sau muta dintr-un loc in altul mult mai usor.

2. Cumpara sau achizitioneaza pe comanda o ladita cu multe sertare in care sa depozitezi fructele si legumele pe categorii (vezi galeria foto).

3. Monteaza pe unul dintre peretii din hol un dulap cu rafturi (cu adancime mica) care sa serveasca la depozitarea accesoriilor vestimentare, cum ar fi: caciuli, fulare, manusi, palarii, esarfe etc.

4. Valorifica fiecare spatiu si fiecare colt al casei, chiar daca este foarte mic. De exemplu, in spatiul de sub scara poate fi integrata o ladita cu toate sculele de mesterit si nu numai.

5. Daca vrei sa fie mereu la indemana, depoziteaza incaltamintea dupa sistemul articolelor de imbracaminte. Concret: prinde fiecare pereche de pantofi de un umeras de haine cu ajutorul unui carlig, apoi agata toate umerasele de bara unui dulap.

6. Daca ai o cada de baie veche, din fonta, imbrac-o intr-un corp de mobilier care sa fie prevazut pe interior cu suporturi pentru depozitarea produselor de curatat sau a celor de ingrijire.

7. Monteaza cosulete din inox in perete, in care sa depozitezi articolele vestimentare mici si posetele.

8. Foloseste ambalajele de la produsele alimentare, cum ar fi cutiile de la paste sau dulciuri, pentru a pastra prosoapele de bucatarie din hartie, pungile de sandwich sau foliile alimentare.

Articole similare

Bugetul pentru renovare

Dan Mazilu

Finisaje inedite pentru peretii din bucatarie

Catalina Coca

Volum decorativ din gips-carton

Constantin Stefan

Lasă un comentariu