Image default
Amenajari Interioare

8 masute de cafea pentru orice tip de living

Iata 9 propuneri de masute de cafea atipice care pot fi elemental cheie al designului din apartamentul dumneavoastra.

1.    Masuta de cafea Discovery este realizata in intregine din sticla cu margini matuite. Se incadreaza cu succes in livinguri minimaliste si in spatii largi.

2.    Masuta de cafea Rita are un design simplu, modern care combina otelul si sticla intr-un stil industrial chic.

3.    Masuta de cafea Como este construita dintr-o placa de sticla cu grosimea de 1,2 cm care se sprijina pe o baza din otel. In ciuda formei care ar putea da iluzia de instabilitate, masuta se sprijina in trei puncte fixe si poate sustine o greutate considerabila.

4.    Cadrul asimetric din otel al acestui model de masuta de cafea fixeaza placa din sticla de deasupra. Un design simplist dar cu impact vizual foarte puternic.

5.    Setul de masute de cafea Quarter se joaca putin dincolo de locurile comune, redefinind utilul intr-un mod elegant.

6.    Un living usor rustic sau un interior conventional ar fi foarte primitoare pentru o masuta de cafea Ming solida, puternica, dar rafinata in acelasi timp.

7.    Masuta de cafea Gage combina materiale reciclate intr-un ansamblu asimetric si plin de unghiuri surprinzatoare. Un aspect compact si in acelasi timp aerisit poate completa un interior light si in tonuri deschise.

8.       Masuta de cafea Beersel este o amprenta definitorie pentru casele iesite din conventional. Util si de effect – acestea sunt cele doua attribute principale ale unui obiect de mobilier care si-ar gasi locul in aproape orice interior. 

Articole similare

5 Elemente ce definesc Stilul American

Catalina Coca

Semineul: sursa de incalzit vs. element decorativ

Elena Virlan

Cuptorul cu microunde se poate dovedi un prieten bun in bucatarie – afla cum il alegi pe cel mai potrivit pentru tine

casamea.ro

Lasă un comentariu