Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

8 idei pentru o locuinta noua

Daca vrei ceva diferit in fiecare saptamana, nu trebuie decat sa tii cont de cei 8 pasi!

  1. Rearanjeaza mobila, incearca sa o departezi de pereti si sa eviti simetria si unghiurile drepte!
  2. Vopseste un perete, care vrei sa atraga atentia, in culoarea ta preferata si contrasteaza-l cu diferite obiecte de arta! Pozitioneaza in dreptul lui un scaun, un fotoliu sau un pouf!
  3. Adu natura in casa! Plantele nu dau niciodata gres, in plus, vei avea parte si de un ambient mult mai sanatos. Daca nu ai plante naturale sau nu iti place sa le ingrijesti, poti apela la cele artificiale. Astazi gasesti o multime de floricele sau copacei care par cat se poate de naturale.
  4. Un covoras care sa completeze ambientul, pozitionat sub masuta de cafea, va delimita zona de conversatie de restul incaperii.
  5. Fotografiile care reflecta personalitatea ta sunt o alta metoda prin care poti sa-ti reinventezi locuinta. Opteaza pentru cele care au rame deosebite! De asemenea, oglinzile sunt ideale, mai ales daca le asezi in asa fel incat sa reflecte un obiect de maxim interes.
  6. Daca esti pasionat de un anumit domeniu si ai inceput sa colectionezi diferite obiecte, nu le ascunde de privirile musafirilor! Scoate-le la lumina! Intr-un loc vizibil asaza 3-5 piese din colectia ta!
  7. Nu in putine articole au fost mentionate pernutele decorative. Cu ajutorul lor poti transforma un living sobru intr-unul colorat, vesel, si asta numai cu ajutorul imprimeului de pe fata de perna!
  8. Renunta la reviste, jucarii si alte prostioare care iti incarca ambientul! Depoziteaza-le in cutii decorative sau, daca nu-ti mai folosesc, arunca-le! Nu irosi spatiul! O camera ordonata lasa impresia de spatiu si de curatenie.

Articole similare

Stir, biroul anti-sedentarism

Alexandra Petraru

Decor în funcţie de principiile feng shui

casamea.ro

Funcționalitate și design într-un studio de 51 de metri pătraţi

casamea.ro

Lasă un comentariu