Image default
LifeStyle

8 evenimente recomandate pentru acest weekend

E deja vineri, asadar avem recomandari pentru distractia care ne aduce aminte de weekend. Nu va faceti griji, chiar daca zilele trecute am avut parte de ploi, meteorologii spun ca in acest weekend vremea tine cu noi.

Luni a inceput Bucharest Science Festival, primul festival din Romania dedicat stiintei, si se incheie duminica, 28 septembrie, asadar daca nu ati avut timp sa-l vizitati mai aveti sanse.

Incepand de joi si pana pe 5 octombrie, in parcarea Plaza Romania din Sectorul 6 are loc Festivalul Oktoberfest 2014. Bere, traditii, voie buna si, desigur, o gramada de evenimente faine.

Vineri noaptea este dedicata bibliotecilor deschise. Sediul central si sapte dintre filialele Bibliotecii Metropolitane Bucuresti organizeaza evenimente culturale, tururi de biblioteca si proiectii de film.

Tot vineri avem si party SUBB-AN, IZHEVSKI, Groovetique si Radu Mirica la Palatul Ghica.

Pana la party insa, poate treceti prin Parcul Tineretului, unde se organizeaza Noaptea Cercetatorilor.

Sambata avem si de data aceasta o seara / noapte speciala. Pe 27 septembrie, avem un traseu cultural-domestic-artistic prin Bucuresti pe care nu-l puteti rata – Noaptea Caselor. Sunt incluse 14 cladiri cu istorie in traseu, unele care au fost transformate in centre de arta sau educationale, altele care sunt deschise doar acum publicului.

Duminica o zona din Parcul Herastrau se va transforma intr-o biblioteca mobila, unde oameni vor veni sa citeasca, dar si sa faca schimburi de carti.

Ultimul, dar cu siguranta nu cel din urma este un eveniment dedicat artei contemporane. De pe 26 septembrie si pana pe 4 octombrie se organizeaza Bucharest Art Week, un festival cu multe expozitii si surprize ale artistilor contemporani din Bucuresti si nu numai.

Cititi mai multe detalii pe Getlokal.ro

Articole similare

Studio Insign pe lista scurtă la concursul The International Design Awards 2016, Marea Britanie

casamea.ro

De pe Broadway la București – ”Swing!”, o super comedie cu foarte mult… sex appeal

comunicat de presa

Diversitate pentru intreaga familie

comunicat de presa

Lasă un comentariu