Image default
Amenajari Interioare

8 dormitoare amenajate in stil futurist

Designul inovator, formele abstracte si combinatiile neasteptate de culori sunt doar cateva caracteristici ale interioarelor futuriste, ce par desprinse din serialele SF.

Stilul futurist este imbratisat de persoanele moderne, care vor sa traiasca in spatii excentrice, personalizate si adaptate stilului lor de viata, precum si de cele care pun pe primul loc confortul dat de tehnologie.

Desi se bazeaza pe un design abstract, interioarele futuriste sunt functionale si confortabile gratie tehnologiei avansate, care faciliteaza orice actiune. Intr-un decor futurist vom intalni mobilier contemporan, cu trasaturi similare celui minimalist, dar realizat in asa fel incat sa permita o utilizare facila si rezistenta in timp. Materialele din care e realizat sunt usoare, dar de calitate si durabile. Iluminatul artificial, atat cel general, cat si cel local, joaca un rol important intr-un interior futurist.

Un dormitor amenajat in stil futurist te va deconecta complet de la agitatia cotidiana, nu prin caldura materialelor si culorilor, ci prin finisajele si elementele de decor nonconformiste, minimaliste, dar spectaculoase, care iti lasa senzatia ca te „transfera” in alt timp.

Daca iti doresti un dormitor extravagant si original, atunci stilul futurist reprezinta cel mai bun punct de plecare. In galeria foto iti prezentam 8 dormitoare futuriste care te pot inspira.

Articole similare

Duplex, solutia pentru un buget redus

Costel Popa

Panait Loredana

RL online

Detaliile pot influenta decisiv succesul unui local

RL online

Lasă un comentariu