Image default
Calatorii LifeStyle

7 dintre cele mai tari parcuri de distractie din Europa

Sa calatoresti si sa ai parte de experiente de neuitat nu inseamna numai sa vizitezi locuri frumoase, sa faci cunostinta cu istoria oraselor sau sa te relaxezi pe o plaja exotica. Activitatile inedite ar putea sa-ti faca vacantele mult mai palpitante.

Daca esti iubitor de adrenalina, parcurile de distractie iti garanteaza o vacanta reusita. In galeria foto de mai sus iti prezentam sapte dintre cele mai tari parcuri de distractie din Europa, pe care daca nu le-ai vizitat deja, e timpul sa le pui pe lista locurilor de explorat.

1. Europa Park din Germania

Este deschis inca din anul 1975 si este foarte popular in perioada verii. Parcul se afla in apropierea orasului Freiburg, iar mascota ce il face faimos este reprezentata de un soarece urias gri, pe nume Euromaus.

2. Alton Towers, Staffordshire, Anglia

Parcul are peste 32 de zone de aventura, printre care si 8 trenuri ale mortii si zone cu tematica acvatica. Parcul este situat in apropiere de Machester.

3. Disneyland, Paris, Franta

Este cu siguranta cel mai renumit parc de distractii din intreaga lume. Disneyland este potrivit pentru toate varstele, avand puncte de distractie atat pentru cei mici, cat si pentru cei adulti.

4. Tivoli Gardens, Danemarca

Este al doilea cel mai vechi parc de distractii din lume si se afla in Copenhaga.

5. Gardaland, Italia

Parcul are peste 32 de zone de aventura, pline de adrenalina, si este situat pe Lacul Garda, langa orasul Verona.

6. Liseberg, Suedia

Este printre singurele parcuri care sunt deschise si iarna, si are peste 37 de atractii. Parcul se afla in orasul Gothenburg.

7. Port Aventura, Salou, Spania

Parcul se afla la o ora de mers cu masina fata de orasul Barcelona si este cel mai mare parc de distractii din Spania.

 

 

 

Articole similare

Masina de spalat vase compacta Bosch a castigat premiul “Best of Best Interior Innovation 2011”

comunicat de presa

Tineri calareti de top din intreaga lume vor veni weekendul acesta la Transylvania Horse Show 2015 pentru a se intrece pe cai romanesti

casamea.ro

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

comunicat de presa

Lasă un comentariu