Image default
Amenajare bucatarie Practic

7 blaturi de bucatarie realizate dintr-un mix de materiale

Avand in vedere toate considerentele de mai sus, este momentul sa ne alegem un blat si nu unul oarecare, ci un blat realizat dintr-un mix de materiale. Iata 7 sugestii de care poti tine cont atunci cand mergi la cumparaturi:

1. Vom incepe cu un blat de bucatarie inedit, in special datorita culorii mai putin obisnuite. El este realizat din 93% quartz natural, combinat cu alte rasini si pigmenti care il fac extrem de rezistent si usor de intretinut.

2. Urmatorul „candidat” este un blat realizat din material acrilic si MDF. Este usor de modelat (fiind recomandat in cazul blaturilor sau insulelor de bucatarie „curbate), de intretinut si de asemenea exceleaza la capitolul culori.

3. Potrivit pentru suprafetele incastrate, acest blat are in compozitie materiale acrilice, pigmenti si mai multe minerale. In plus, aveti 70 de culori de unde o puteti alege pe cea potrivita bucatariei voastre.

4. Piatra naturala este un material des intalnit in amenajarile clasice si traditionale. Este potrivit pentru o fire conservatoare, rezistent, iar aspectul de marmura este usor de asortat aproape oricarei culori dintr-o bucatarie clasica.

5. Avand 90% cristale din quartz natural in compozitia sa, acest finisaj este usor de curatat, rezistent la zgarieturi si de asemena antibacterian. In plus, puteti alege intre suprafete mate si lucioase din sase culori diferite.

6. Realizat tot din quartz, blatul din imagine are un impact mare asupra privitorilor datorita culorii neobisnuit de inchise. Negrul este deosebit si elegant, asadar merita luat in considerare.

7. La fel de impresionant este si finisajul urmator realizat din 100% materiale reciclate precum: sticla, portelan, oglinzi si gresie. Astfel, avem de-a face cu un blat eco-friendly. Pentru amestecul materialelor au fost folosite rasini din uleiul de porumb

Articole similare

Lumina un element important pentru copii

RL online

Start la programul ”Casa Verde”: românii pot depune dosarele începând cu 10 octombrie

casamea.ro

Cum gestionam spatiul intr-o garsoniera

Constantin Stefan

Lasă un comentariu