Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

7 birouri simple, dar cu personalitate

Te atrag birourile sofisticate sau cele minimaliste si aerisite? Indiferent de stilul pe care il preferi, suntem convinsi ca nu vei agrea un birou banal, nepersonalizat.

La prima vedere, pare greu de gasit acel “ceva” care sa transforme un mic spatiu si cateva piese de mobilier intr-un birou captivant. Vestea buna este ca se poate.

Secretul consta in design, culori, accesorii si modul in care le combini. Uneori, doar simpla vopsire a mesei de birou intr-o culoare puternica poate schimba radical imaginea spatiului de lucru.

De asemenea, designul mobilierului poate „cantari” foarte mult in imaginea finala, chiar daca stilul este minimalist si simplu. De exemplu, o masa eleganta cu blat din sticla si picioare din lemn poate contribui semnificativ la estetica incaperii.

Materialele joaca un rol la fel de important. De pilda, intr-o incapere eclectica, un mobilier de birou de inspiratie rustica poate aduce un plus de farmec amenajarii.

Nu in ultimul rand, daca optezi pentru un mobilier de birou de serie, poti pune accentul pe elementele de fundal (culoarea peretilor, decoratiuni de perete sau accesorii de birou etc.).

 

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

 

 

Articole similare

Design minimalist si detalii originale într-un apartament din București

casamea.ro

Idei inspirate intr-un apartament personalizat

Elena Virlan

Avantajele renovarii podului

VELUX

Lasă un comentariu