Image default
Amenajari Exterioare

6 sfaturi pentru a crea o gradina moderna

Cum poti obtine o gradina moderna? Foarte simplu, daca dispui de un buget rezonabil si de sfaturile noastre. Iata 7 idei care sa te ajute in amenajarea gradinii tale.

1. Un design geometric, realizat de exemplu din tufisuri sau arbusti care se pot modela usor, ofera un aspect organizat, ordonat si modern gradinii tale.

2. Pentru un look sofisticat, imbinati diferite forme si marimi ale frunzelor.

3. O simetrie realizata cu ajutorul unor palmieri sau a unor ghivece cu bambus vor incadra extrem de frumos intrarea principala a casei.

4. O cascada de apa este un accesoriu modern in orice gradina. Alegeti un design modern si renuntati la clasica „fantana arteziana”.

5. Daca gradina voastra este formata aproape in totalitate din plante verzi, alege un punct de interes al acesteia cum ar fi terasa si decoreaza cu ajutorul unor plante agatatoare in culorii vii, cum ar fi roz sau mov. Vor oferi un aspect fresh intregului decor.

6. O abordare nonconformista pentru peretii exteriori ai casei este aceea de a opta pentru ghivece „uriase”. Grupati mai multe pentru a crea un colt atractiv.

 

 

Articole similare

Umpleti gradina de arome

Simona Popa

Cum să-ți amenajezi grădina în stil Feng-shui

casamea.ro

O gradina superba pentru iubitorii de natura si frumos

Elena Virlan

Lasă un comentariu