Image default
Amenajare living Practic

6 proiecte de renovare a livingului, eficiente, elegante si durabile

Dupa cum puteti observa in imaginile prezentate de diynetwork.com, proprietarii acestor case se confruntau cu probleme mari cu livingul. Fie ca vorbim de renovari care nu si-au cunoscut vreodata etapa finala din lipsa de fonduri sau vorbim de amenajari de la caramida, fiecare dintre aceste locuinte au avut nevoie de timp, oameni priceputi si de materiale de calitate.

In majoritatea cazurilor a fost nevoie sa se toarne o noua sapa pentru pardoseli, sa se monteze parchet nou, peretii sa fie curatati pana la ultimul strat, tratati si varuiti. In cazul livingului cu semineu s-a intervenit chiar si asupra structurii in sine, reparand zonele afectate de trecerea timpului, inlocuind caramizile cu unele noi si finisandu-l pentru a obtine un aer interbelic.

Veti spune ca este o investitie uriasa atat financiara cat si de timp, insa, noi va recomandam sa analizati daca nu cumva discomfortul pe care il resimtiti zilnic, locuind in case care au nevoie de atentie, este mai scump decat alte variante. O solutie care vi s-ar potrivi, daca sunteti speriat de investitii bruste care va vor destabiliza din punct de vedere al banilor, este un produs bancar de economisirecreditare, de la o banca pentru locuinte. Acest produs este foarte raspandit, milioane de europeni si-au imbunatatit conditiile de locuit cu acest produs.

In cadrul unui contract de economisire-creditare, in primii 3-5 ani veti strange bani, timp in care beneficiati si de dobanda si anual de prima de la stat de 25% din cat economisiti (pana la limita  de 250 de euro/an). Dupa aceasta perioada de economisire, puteti opta pentru un credit locativ in lei cu dobanda fixa de doar 4,5%. Creditul locativ  are ca destinatie o renovare completa a apartamentului sau refacerea sistemului de incalzire sau alte lucrari de reabilitare sau reamenajare. Daca scopul dumneavoastra este sa va reconstruiti camerele care au nevoie de renovare intr-un timp foarte scurt si nu puteti sa asteptati finalizarea perioadei de economisire (in medie 3-5 ani),  puteti lua un credit anticipat atasat contractului de economisire-creditare.  Aceasta este solutia potrivita pentru a avea  acces imediat la bani si sa va transformati casa asa cum doriti. Produsul de economisire-creditare are mai multe avantaje:

·        Siguranta: produsul este in lei si dobanzile  sunt fixe, astfel ca banii dumneavoastra sunt la adapost de fluctuatiile pietei financiare;

·      Randament avantajos: dobanda bancii plus 25% prima de la stat din depunerile anuale ( in limita a 250 de euro/an)

·        Credit in lei cu costuri mici: dobanda de 4,5% sau 6% pe an fixa pe toata perioada creditului, iar ratele lunare sunt fixe.

Articole similare

Cum pastrezi ordinea in hol

Elena Virlan

Dormitor feminin, in culori delicate

Elena Virlan

Cum poti sa aduci un aer modern in bucataria ta

casamea.ro

Lasă un comentariu