Image default
LifeStyle

6 pasi simpli pentru o baie igienizata

Baia este una dintre cele mai utilizate incaperi, lucru care impune curatare si igienizare constanta. In caz contrar, se acumuleaza numerosi microbi care dauneaza sanatatii tale si a intregii familii.

Murdaria din baie are consecinte neplacute, cum ar fi raspandirea microbilor. De exemplu, o toaleta murdara este cauza propulsarii microbilor, care se pot raspandi pe fata, maini, prosoape si chiar pe periutele de dinti. Pentru a evita aceste neplaceri, trebuie sa cureti corespunzator toate suprafetele din baie si sa folosesti produse de specialitate, pentru fiecare tip de murdarie.

Pentru a-ti face munca mai eficienta, este indicat sa urmezi o serie de pasi:

– Foloseste manusi de protectie pentru a evita contactul direct cu suprafetele murdare, dar si pentru a nu intra in contact cu detergentii, care pot fi foarte puternici.

– Incepe spalarea de sus in jos si nu invers. Sterge mai intai dulapurile, rafturile, oglinda, apoi chiuveta, robinetii, cada, toaleta si gresia/faianta.

– Lasa cateva minute sa actioneze solutia de curatat si apoi clateste cu apa suprafata pe care s-a aplicat solutia respectiva.

Geamurile si oglinda

Se spala cu solutie pentru geamuri, apoi se sterg cu o carpa sau cu o laveta uscata. Se recomanda materiale care nu lasa urme sau scame pe suprafetele din sticla.

Cada si chiuveta

Se poate folosi acelasi produs pentru ambele. Solutia se aplica in cada, pe peretii cazii si pe peretii cabinei de dus. Las-o sa actioneze, apoi freaca si clateste cu ajutorul unui burete. Freaca si robinetii pentru a inlatura depunerile de calcar.

Toaleta

Curata toaleta cu o perie, stergand colacul si capacul vasului de WC cu o solutie dezinfectanta. Pune pe marginea vasului un accesoriu de improspatare. Pentru o eliminare permanenta a mirosurilor neplacute, foloseste odorizante puternic parfumate. Vei beneficia astfel nu doar de curatenie, ci si de prospetime 24 de ore din 24.

Articole similare

(P) Rowenta Instant Soft Compact – Cadoul perfect în luna dedicată femeilor

casamea.ro

Turism de lux in Grecia

Ion Diamandi

Sony lanseaza prima compacta cu senzor full frame din lume

comunicat de presa

Lasă un comentariu