Image default
Practic

6 idei practice de amplasare a cuptorului cu microunde

Cuptorul cu microunde trebuie amplasat intr-un loc care sa ofere confort in utilizare, dar in acelasi timp sa nu ocupe din suprafata de gatit, asa cum se intampla atunci cand este asezat pe blatul de lucru. Iata 6 alternative demne de luat in calcul!

1. Sub blatul de lucru

Aceasta optiune ofera avantajul ca ai cuptorul cu microunde la indemana, dar nu la vedere. Daca bucataria este dotata cu insula, o solutie viabila ar fi amplasarea cuptorului cu microunde pe unul dintre rafturile insulei sau intr-un dulap special construit pentru depozitarea vaselor si aparatelor electrocasnice mici.

2. Intr-un sertar

Este o optiune practica si foarte confortabila deoarece cuptorul este usor accesibil si salvezi  spatiul de pe blatul de lucru. Singura problema este data de faptul ca ai nevoie un model de cuptor diferit.

Citeste si: Cum integrezi in decor aparatele electrocasnice

3. In perete

Cuptorul cu microunde poate fi instalat in perete sau in mobilierul de bucatarie, langa cuptorul electric (asa cum se vede in bucataria lui Jamie Oliver la TV).

4. Deasupra frigiderului

Daca frigiderul este incorporat intr-o piesa de mobilier, iar spatiul de deasupra este liber, poti amplasa cuptorul cu microunde deasupra frigiderului.

Citeste si: Cum iti alegi cuptorul cu microunde

5. Intr-un dulap

Daca exista corpuri de mobilier deasupra blatului de lucru, atunci amplasarea cuptorului cu microunde intr-unul dintre ele va salva spatiul de pe blatul de lucru.

6. Pe un raft

Daca mobilierul de bucatarie este prevazut cu mai multe rafturi, unul dintre ele poate fi utilizat pentru cuptorul cu microunde. Aceasta solutie este utila pentru cei care vor sa-l aiba la vedere. 

Articole similare

5 idei de depozitare pentru camera de zi

Elena Turcu

Despre comenzile online de canapele

RL online

Renovarea unei garsoniere de 6.7 mp

Elena Turcu

Lasă un comentariu