Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

6 accesorii cu ajutorul carora poti sa-ti transformi baia

Noi iti sugeram 6 accesorii care, schimbate din timp in timp, iti vor lasa impresia unei bai noi de fiecare data.

1. Cea mai usor de remarcat, datorita suprafetei sale, este perdeaua impermeabila de dus, utilizata si pentru „camuflarea” cazii. Uneori esti nevoit s-o schimbi datorita factorilor la care este expusa, alte ori o poti schimba pur si simplu pentru ca te-ai plictist de ea si-ti doresti sa inviorezi atmosfera din baie. Investitia este minima insa efectul este maxim.

2. Cu toate ca nu ai crede dar prosoapele de baie au si ele aportul lor, asa ca nu le cumpara la intamplare. Pentru a creea o unitate cel mai usor ar fi sa optezi pentru textile albe, insa daca iti doresti un strop de culoare si contrast cromatic poti sa integrezi printre prosoapele albe si cate unul electrizant.

3. Daca te confrunti cu un spatiu mic, oricat de organizat ai fi, insirarea produselor cosmetice pe o latura a cazii tot poate crea senzatia de dezordine. Asadar, opteaza pentru o comoda, oricat de mica, din materiale fine, discrete, pentru depozitarea acestora. Politele sau corpurile suspendate sunt la fel de practice.

4. Seturile de baie pentru sapun, periuta de dinti si gelul de dus, de asemenea pot schimba atmosfera din baie.

5. Nici cosurile de gunoi nu sunt de ignorat. Alege un model cat mai simplu, mai discret, pe care sa-l poti ascunde intr-un colt sau sub chiuveta.

6. Prosopelul sau presuletul de baie pentru picioare pe langa faptul ca poate constituii o noua pata de culoare el este si practic, ne lasand apa sa se imprastie in toata baia

Articole similare

Green City

RL online

5 scaune-balansoar

Alexandra Petraru

Ce stil de amenajare adopti in baie. Partea II

Elena Virlan

Lasă un comentariu