Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

5 transformari uluitoare de bucatarii

Aceste transformari complete incearca sa iti reaminteasca faptul ca absolut orice este posibil. Observa cum aceste cinci bucatarii mici, urate si plictisitoare se transforma in bucatarii minunate pe care cu totii ni le-am dori.

Poza 1

Asa arata prima bucatarie inainte de schimbari. Cu peretii de un rosu murdar, dulapuri antice si cuptorul cu microunde pus la loc de cinste.

Poza 2

Dupa schimbari bucataria este mai luminoasa, mai vesela si mult mai mare decat inainte, datorita renuntarii la unul dintre pereti. 

Poza 3

Cea de-a doua bucatarie era inainte de transformare plina de culori inchise si inghesuita si iti dadea un sentiment de claustrare si deprimare.

Poza 4

Bucataria pare mult mai mare si este cu siguranta mai vesela decat inainte.

Poza 5

Bucataria numarul trei avea dulapuri si mobiler vechi, aparate si tejghele peste. Preponderent maro, aceasta bucatarie este foarte plictisitoare.

Poza 6

Noile dulapuri crem dau bucatariei o infatisare simplificata, moderna, dar in totalitate calda si primitoare. Rafturile de marimi inegale ofera loc de depozitare si in acelasi timp ajuta la infrumusetarea bucatariei.

Poza 7

Un apartament gol iti ofera cele mai multe variante posibile, la fel ca o panza alba care asteapta sa o pictezi. Oare ce ar putea salva bucataria numarul patru ca aceasta sa nu mai arate atat de intunecata si deprimata?

Poza 8

Cu ajutorul unei vopsele albe, mobilier drept, dulapuri albe, masa neagra si scaune maro ca sa nu incarce prea mult paleta de culor, bucataria este schimbata complet. Doza foarte mare de lumina din mai multe surse te face sa nici nu mai observi ca aceasta camera nu are nici macar o fereastra.

Poza 9

Ultima bucatarie e intunecata, invechita si aproape striga dupa o transformare. Principala ei problema e amplasarea.

Poza 10

Uite cat de schimbata este acum: luminoasa, aerisita, simpla si eleganta!

 

Articole similare

Cum sa alegi cea mai potrivita masina de spalat vase pentru tine

casamea.ro

Cum sa-ti transformi terasa intr-un colt de rai

Madalina Constantin

Cum arată casa în care se mută familia Obama

Sânziana Iaru

Lasă un comentariu