Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

5 sugestii de utilare a baii de serviciu

Fara indoiala, baile de serviciu reprezinta cele mai mici spatii ale apartamentelor de bloc. Insa chiar si asa, pot fi amenajate astfel incat sa fie perfect functionale. Iata ce poti face.

Obiecte sanitare mici

Daca doresti sa valorifici cat mai bine o baie foarte mica, atunci cumpara obiecte sanitare subdimensionate si suspendate. O solutie la fel de buna o reprezinta si incastrarea bazinului de WC in perete.

Oglinzi mari

Atunci cand nu ai alte solutii la indemana pentru marirea spatiului din baie, poti amplasa o oglinda de dimensiuni mai mari pentru a crea impresia de spatiu.

Sticla transparenta

Daca iti doresti sa montezi o cabina de dus, atunci orienteaza-te catre un model walk-in realizat din sticla transparenta.

Mobilier suspendat

Opteaza pentru cat mai multe corpuri de mobilier  suspendate pentru a salva din suprafata utila a baii. Modulele pe colt sunt foarte indicate in acest caz.

Nise in perete

Daca exista posibilitatea crearii unor nise in perete (adica prin peretele respectiv nu trec tevi), acestea pot servi pentru depozitarea produselor de ingrijire si a prosoapelor.

 

Articole similare

Gradina in stil englezesc

Simona Popa

In tendinte – living room-ul din curte

comunicat de presa

Ai nevoie de un specialist in design de interior?

casamea.ro

Lasă un comentariu