Image default
Practic

5 sugestii de compartimentare a dressingului

Compartimentarea inteligenta a dressingului sau dulapului si aranjarea corecta a hainelor si accesoriilor iti faciliteaza alegerea tinutei potrivite in orice moment al zilei.

Orice dressing trebuie sa fie dotat cu spatii/bare pentru umerase, rafturi pentru hainele impaturite, sertare, cutii si alte suporturi practice pentru depozitarea articolelor de imbracaminte si incaltaminte, precum si a accesoriilor.

Citeste si: Reguli simple de organizare a dressingului

Atentie! Inainte de a cumpara/comanda dressingul, trebuie sa iei in calcul tipul de haine pe care il ai. De exemplu, daca detii multe articole de imbracaminte office si elegante, opteaza pentru mai multe spatii pentru umerase. Dimpotriva, daca garderoba ta se compune din mai multe haine sport, alege un dressing cu multe rafturi.

Citeste si: Cum sa-ti faci un dressing la mansarda?

Odata ce ai stabilit aceste aspecte, este indicat sa utilezi dressingul dupa regulile de mai jos:

– Pe rafturile de sus, depoziteaza cutii cu capac numai bune pentru a pastra lucruri pe care le folosesti mai rar.

– Compartimenteaza sertarele adanci folosind cutii de diverse dimensiuni, preferabil din material textil. In acestea poti depozita nu doar haine, ci si aparate de ingrijire personala, cum ar fi uscatorul de par, ondulatorul etc.

– Aranjeaza puloverele, bluzele si tricourile in gramezi mici. Acest lucru te ajuta sa scoti articolele de dedesubt fara sa faci multa dezordine.

– De bara de sus agata umerasele pentru camasi, bluze si rochii, iar de cea de jos, umerasele pentru pantaloni si fuste.

– Lasa un spatiu pe bara de sus pentru a prinde umerase cu agatatori pentru curele.

Citeste si: 6 sfaturi pentru dressing-uri si dulapuri organizate

Articole similare

Cinci idei pentru decorarea dormitorului

casamea.ro

Doi copii, o singura camera

Anca Ghiorghiu

Mici ponturi pentru o bucatarie mai mare

Elena Virlan

Lasă un comentariu