Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

5 ponturi esentiale pentru primul tau apartament

Cand vine vorba despre primul apartament in care ne mutam, trebuie sa avem in vedere o multime de factori care sa ne ajute sa facem acest proces intr-un mod cat mai simplu si practic.

Mutatul este o actiune care iti da batai de cap de multe ori, insa daca ai grija si rabdare sa respecti anumiti pasi, vei vedea ca tot procesul se poate transforma in ceva placut.

In continuare iti prezentam 5 ponturi esentiale pentru cand te muti in primul tau apartament:

  1. Ce sa cumperi?

Achizitioneaza numai lucruri care iti plac si nu cele pe care doar crezi ca le vei folosi sau ca vei avea nevoie de ele la un moment dat.

  1. Colectioneaza!

Incepe sa faci colectii inca de pe acum! Du-te la galerii, in excursii, spectacole de arta, magazine de antichitati si colectioneaza cele mai interesante obiecte care iti transmit ceva. Acestea reprezinta aventurile si pasiunile tale si iti vor face viata mai frumoasa.

  1. Lasa-te ajutat de oameni calificati!

Exista anumite sarcini de realizat pe care este bine sa le lasi pe mana expertilor. Nu incerca sa iti tapetezi singur peretele, daca nu ai cunostintele necesare in legatura cu asta. Poate ti se va parea usor, dar este vorba despre o munca destul de meticuloasa, iar ca sa fii sigur ca iese cum trebuie, lasa-te ajutat.

  1. Mobila care va creste cu tine.

Cauta piese de mobilier care sunt versatile. Poate te vei indragosti de un anumit birou, dar nu ai inca un spatiu in care sa il amplasezi in noua locuinta. Foloseste-l ca loc de luat masa, de exemplu si vei sti ca poti sa il iei cu tine si in urmatorul apartament in care te vei muta.

  1. Fii curajos!

Chiar daca ai camerele mici, nu iti fie frica sa folosesti culori vibrante. Un mix de culori intense iti va face casa sa arate foarte interesant si iti va da libertatea de a crea modele de arta deosebite pentru pereti.

 

 

 

 

 

Articole similare

Jelecutean Ana

RL online

Trucuri la care poti apela daca iti doresti o amenajare luxoasa

casamea.ro

În comuna Glina: o casă care îi face fericiți pe proprietari și cei patru căței ai lor

casamea.ro

Lasă un comentariu