Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

5 piese de mobilier de care te-ai putea lipsi din dormitor

Uita-te in jur si vezi cat de necesare iti sunt toate piesele de mobilier. De multe ori integram intr-un decor diverse obiecte doar in eventualitatea ca la un moment le vom utiliza sau pus si simplu pentru ca pe moment nu avem o alta solutie.

Toate aceste actiuni ale noastre nu fac decat sa afecteze si mai mult spatiul din dormitor.

In cele ce urmeaza va vom prezenta 5 piese de mobilier de care va puteti lipsi pentru a avea mai mult spatiu.

  1. Servanta – Poate ca iti place sa-ti aplici machiajul in dormitor pentru ca este mai comod, dar aceasta piesa de mobilier ocupa prea mult spatiu pentru 3 rujuri si o pudra.
  2. Sezlongul – intr-adevar, este placut sa stai in dormitor pe un sezlong si sa citesti o carte, insa te poti relaxa si in pat.
  3. Biroul – daca il pastrezi doar pentru a conecta laptopul la televizor atunci ii poti spune adio. Cu siguranta vei gasi o alta modalitate de a te uita la filme pe televizorul plat.
  4. De altfel, ai putea renunta chiar si la TV, in felul acesta vei elimina si suportul, etajera sau comoda pe care este asezat. In dormitor trebuie sa existe cat mai putine, spre deloc, electrocasnice.
  5. Noptiera – chiar daca iti este utila, opteaza in locul noptierei pentru o etajera. Pentru ca pardoseala nu o sa mai fie acoperita, vei avea impresia ca incaperea este mai mare si mai „goala”

Articole similare

Roz și albastru pentru un decor captivant de primăvară

casamea.ro

8 tonuri de alb pentru un interior reusit

Alexandra Petraru

Patul, piesa de rezistenta a dormitorului

Elena Turcu

Lasă un comentariu