Image default
Home

5 moduri inedite in care poti utiliza cosurile

Cosurile reusesc foarte bine sa imbine utilul cu placutul, fiind niste elemente de decor usor de gasit, ieftine si versatile si putand sa le folosesti ca spatiu extra pentru depozitare. Nu este nevoie, insa, sa recurgi la modurile previzibile de a utiliza cosurile. Exista o multime de idei inedite pe care le poti aplica si tu, chiar astazi!

Cosuri pe post de ghivece

Exista ghivece si ghivece. Unele in care pui pamant si unele care sunt masti pentru ghivecele mai inestetice, dar mai practice. O astfel de masca o poti realiza dintr-un cos si s-ar putea sa fii placut surprins de efect, mai ales intr-un decor cu multe elemente naturale. Singurul amendament: daca cosul nu este impermeabil, tapeteaza-l cu o folie de plastic la interior, pentru a evita suprizele neplacute cauzate de excesul de apa sau pamant!

Depozitare verticala

In lipsa spatiului de depozitare, suprafetele verticale sunt o zona buna de explorat. Cum rafturile nu sunt intotdeauna foarte potrivite, cateva cosuri metalice fixate simplu pe perete pot rezolva problema depozitarii maruntisurilor de care nu ne putem desparti.

O noptiera

Daca dormitorul tau este atat de mic incat nu-ti permiti o noptiera clasica, poti rezolva acest mic deficit cu ajutorul unui cos. Alege unul dintr-un material mai rigid, roteste-l la 90 de grade, fixeaza-l pe perete si obtii o suprafata orizontala inedita unde poti avea la indemana un pahar de apa sau cartea preferata.

Rafturi pentru prosoape

Baia este o alta camera in care depozitarea este o problema, iar prosoapele voluminoase trebuie si ele puse pe undeva! Cateva cosuri pozitionate pe o latura si suprapuse unele peste celelalte pot reprezenta locul ideal pentru depozitarea prosoapelor. Iar daca insisti sa faci din acest artificiu un concept, adauga la amenajarea baii cateva cosuri montate pe perete pentru depozitare verticala, asa cum povesteam anterior. Mai mult, un cos mai mare poate fi folosit pentru rufele murdare.

Spatiu de relaxare pentru animalele de companie

Accesoriile pentru animalele de companie sunt, in general, nefiresc de scumpe si nici la capitolul design nu fura prea multe priviri. Daca esti iubitor de animale si nu vrei ca spatiul destinat micului tau prieten sa afecteze aspectul casei, poti utiliza un cos mai mare pentru patutul animalutului. Accesorizeaza cu o patura pufoasa, iar pisica ta va fi, cu siguranta, un animalut fericit.  

Sursa foto: www.apartmenttherapy.com

Articole similare

Jardiniera rustica

Mugur Kreiss

5 trenduri din 2017 pe care le poți aplica acasă foarte ușor

Sânziana Iaru

Cum sa confectionezi o fata de perna

Elena Virlan

Lasă un comentariu