Image default
Amenajare dormitor Practic

5 lucruri pe care trebuie neaparat sa le ai in dormitor (I)

Dormitorul este cea mai intima incapere dintr-o casa, pentru ca adaposteste cele mai personale lucruri pe care le detii. Chiar daca nu este camera pe care musafirii o traverseaza, asta nu inseamna ca nu trebuie sa acordam atentie la detalii ce tin de amenajarea si designul ei, la fel si in cazul lucrurilor care se afla in interior.

Exista cateva elemente esentiale pentru orice dormitor. In continuare iti prezentam 5 lucruri pe care trebuie neaparat sa le ai in dormitor:

  1. Un covor confortabil

Nimic nu-ti poate strica o dimineata frumoasa, decat sa te ridici din pat si sa calci pe o podea rece si tare. Fa-ti o favoare si asigura-te ca primul pas pe care il faci intr-o noua zi este pe un “teren” moale, pufos si confortabil.

  1. O tema

Motivele si temele sunt primii factori pe care copiii ii iau in considerare cand vine vorba de amenajarea camerelor lor, insa adultii tind sa devina timizi si introvertiti in ideea de a-si decora camera tematic. Alege motive care iti plac sau te reprezinta.

  1. Un numar potrivit de perne

Cum iti dai seama care este numarul potrivit de perne pentru dormitorul tau?

Este foarte important ca patul sa arate somptuos si primitor, iar pentru asta nu trebuie sa amplasezi foarte multe perne, pentru ca dureaza foarte mult sa te asezi in pat intr-un mod confortabil.

Totusi, poti sa alegi mai mult de 2 perne, daca acestea au marimi / dimensiuni si greutati in asa fel incat sa se poata da foarte usor jos.

  1. Un loc unde poti sa stai (si sa nu fie vorba despre pat)

Un loc foarte bun si confortabil in care poti sa stai iti va servi atunci cand vrei sa citesti ceva si nu poti sa dormi sau poate vrei sa porti o conversatie cu partenerul tau care nu ar fi potrivita de desfasurat in pat, ori locul unde vrei sa te incalti cand probezi vreo tinuta, iar lista poate continua.

  1. Fara tehnlogie inauntru!

In dormitor se doarme, iar pentru asta cu siguranta nu ai nevoie de aparate electronice. Pe langa faptul ca acestea iti fura din timpul de relaxare sau somn, mai sunt si nesanatoase.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole similare

Ponturi pentru amenajarea si decorarea camerelor pentru copii

casamea.ro

10 bai adorabile in stil vintage

Elena Virlan

O bucatarie construita de la zero

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu