Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

5 lucruri pe care ar trebui sa le faci cand ti se muta copiii de acasa

Momentul acela in care copiii tai pleaca la facultate in alte orase ar trebui sa fie un motiv de bucurie si sa te comporti ca atare.

In afara de faptul ca acestia se maturizeaza si pornesc pe un drum nou in viata, ar trebui sa te bucuri si pentru ca va fi mult mai mult spatiu in locuinta.

Chiar daca esti trist pentru ca nu mai sunt copiii acasa, incearca sa privesti partea buna a lucrurilor. Iti propunem sa incepi prin a te gandi ce sa faci cu spatiile pe care le-au lasat in urma.

Modificarile pe care le poti face dupa ce pleaca tinerii de acasa nu inseamna ca acestia nu vor avea unde sa se intoarca, dar nu inseamna nici ca trebuie sa lasi totul intact.

In continuare iti prezentam 5 lucruri pe care ar trebui sa le faci cand ti se muta copiii de acasa:

  1. Creaza un concept nou pentru spatiile goale lasate de copiii tai

O incapere goala este o oportunitate excelenta de a crea designuri deosebite. Poti transforma camera copiilor intr-un birou luxos, de exemplu. Cumpara un birou modern si aseaza-l in fata geamului, agata obiecte de arta de perete si joaca-te cu imaginatia pentru a-ti crea spatiul perfect de munca.

  1. Fii egoist

Marcheaza momentul in care au plecat copiii tai achizitionand o piesa de arta deosebita. O meriti din plin!

  1. Simte-te confortabil

Acesta ar trebui sa fie momentul ideal in care sa simplifici si sa regandesti modul in care vrei sa traiesti. Creeaza spatii confortabile in toate camerele, incepand sa folosesti zone pe care nu le-ai mai folosit pana acum.

  1. Organizeaza si foloseste spatiile intr-un mod eficient

Cu totii tinem cu dintii de lucrurile sentimentale, dar este absolut necesar sa pastrezi toate desenele, funditele si hainele de scoala ale copiilor tai? Pastreaza ce este important si scapa de restul!

  1. Creeaza un spatiu interactiv

Pune o masa de ping-pong in mijlocul sufrageriei, daca ai destul spatiu, amenajeaza un bar, cumpara-ti un televizor imens sau o masa de biliard! Vei vedea cat de repede vei scapa de tristetea faptului ca ti-au plecat copiii de acasa.

 

 

 

Articole similare

Casa Frunza din Brazilia

Georgiana Sfarlea

Toma Raluca

RL online

Sfaturi privind alegerea celui mai bun patut pentru bebe

casamea.ro

Lasă un comentariu