Image default
Home

5 idei pentru reconditionarea mobilierului

1. Lacuitul este varianta cea mai usoara si ieftina prin care iti poti reconditiona mobilierul. Fie ca ii indepartezi vechiul finisaj, fie ca il pastrezi, o lacuire schimba instantaneu aspectul obiectului respectiv. In plus, prin slefuirea pre-lacuire va capata un aer vintage/antichizat.

2. Vopseaua reprezinta o solutie la fel de accesibila. O culoare, noua, aplicata si mobilierul va arata ca scos din cutie! Vei avea impresia ca ai fost la cumparaturi si te-ai intors cu noi achizitii. Alege vopsea pe baza de ulei care va bloca aparitia petelor, peste care aplici un strat de vopsea pe baza de latex.

3. De asemenea, partiturile, articolele din ziar sau revista, paginile din agenda sau hartia de impachetat cadouri, toate acestea pot deveni noua „fata” a comodei sau consolei tale. Le aplicati precum tapetul cu ajutorul unui adeziv special care se gaseste in magazinele de specialitate.

4. Sablonul iti ofera o gama larga de modele si imprimeuri pe care le poti realiza in cazul mobilierului reconditionat. In afara sablonului, mai aveti nevoie de o pensula mare si vopsea.

5. Nu in ultimul rand poti re-capitona/re-tapita piesele de mobilier, in special scaunele sau fotoliile. Intr-adevar, aici ai nevoie de ajutorul unui specialist, dar iti garantam ca merita investitia.

Sursa foto: decorating.yourway.net

Articole similare

Pregătește sucuri delicioase cu Tefal Juice N’Clean

comunicat de presa

DIY: Leagan-pat din paleti

Madalina Constantin

6 proiecte decorative simplu de realizat

Olivia Vereha

Lasă un comentariu