Image default
Practic

5 idei de organizare acasa

5 idei de organizare acasa

Nimanui nu ii place sa aiba o casa dezorganizata. Nu numai ca te oboseste si te face sa pari o persoana neglijenta, dar niciodata nu iti vei gasi lucrurile la timp, atunci cand esti pe fuga.

Organizarea nu trebuie sa te sperie. Odata puse in ordine si respectand cateva reguli simple, lucrurile ar trebui sa capete sens, iar tu sa scapi de griji.

Noi iti prezentam 5 idei de organizare pe care le poti pune in practica, in orice incapere, fara prea multe eforturi.

1. Intr-un birou sau chiar o camera obisnuita, cea mai buna metoda, atat de depozitare, cat si de organizare sunt rafturile cubice. Faptul ca sunt suspendate iti ofera mai mult spatiu de miscare, iar forma lor iti ofera acces rapid catre lucrul de care ai nevoie in momentul respectiv.

2. Esti o persoana activa, ocupata atat cu serviciul, cat si cu familia? Nu stii cum sa tii pasul cu agitatia zilnica? „Monteaza-ti” in birou un calendar supra-dimensionat care te va ajuta sa iti notezi intalnirile si programarile. Partea interesanta este ca acesta este practic desenat cu creta peste o vopsea speciala care permite stergerea acesteia de fiecare data cand doriti sa adaugati ceva nou.  

3. In general, camera copiilor este mai mica decat living-ul sau dormitorul parintilor. De aceea, trebuie sa veniti cu solutii eficiente. Zona de sub pat este de multe ori ignorata, cand de fapt ea este foarte folositoare. Cu ajutorul unor cosuri sau ladite, spatiul de sub pat devine un foarte bun „confident” in materie de organizare.

4. In aceeasi ordine de idei, daca camera este prea mica si solutiile de mai sunt nu sunt viabile, puteti aduce la capatul patului o bancuta „2 in 1” cu un mic spatiu de depozitare.

5. Rafturile pana in tavan reprezinta o idee inedita prin care vesela si accesoriile din bucatarie, de exemplu, sa para aerisite si usor de identificat.

Articole similare

Cum să montezi plăcile ceramice

casamea.ro

Copilul nostru are camera lui

Elena Virlan

5 proiecte de amenajare a living-ului cu bucatarie deschisa

Ana Mincu

Lasă un comentariu