Image default
Practic

5 idei de depozitare pentru camera de zi

  1. Mie imi plac canile si paharele, niciodata nu sunt prea multe. Cu cat sunt mai colorate si au forme diverse cu atat sunt mai incantata. Ca si mine, sunt alti oameni pasionati de vazele, de dimensiuni mai mari, realizate din ceramica sau imbracate in piele. Ori, pentru acestia, cel mai bun loc de depozitare este dulapul deschis, mai ales daca livingul este amenajat intr-un stil clasic. Materialul greu al vaselor decorative se va integra perfect in spatiul in care accentul este pus pe lemn masiv, piele si decoratiuni cu finisaj auriu.
  2. Cateva polite suspendate deasupra unei comode, realizate dintr-un material similar se vor dovedi foarte practice pentru decoratiunile sau obiectele dragi stranse de-a lungul timpului.
  3. Cand spatiul este o problema si esti conditionat de acesta nu-ti ramane decat sa profiti de toata generozitatea peretilor. Fie realizate din profile si placi de gips-carton sau din lemn, rafturile pozitionate de o parte si de alta a semineului te vor salva.
  4. Nisele din pereti sunt alte zone de care poti profita din plin. La o prima vedere poate le-ai considera spatii moarte, dar odata dotate cu cateva etajere, fie instalate individual, fie prin inserarea unui dulap construit pe dimensiunile nisei, spatiul din perete va deveni functiona, in plus va contribui si la animarea livingului.
  5. Intr-un spatiu modern atmosfera trebuie sa fie cat mai degajata, numarul redus de piese de mobilier fiind esential. In aceste circumstante, mai ales daca zona de zi este micuta, vei putea rezolva acest conflict prin introducerea in decor a unei biblioteci moderne, ascunsa in spatele unei oglinzi discrete.  Astfel, vei impusca doi iepuri dintr-o lovitura: oglinda este vitala intr-un spatiu mic, ori spatiul din spatele acesteia poate fi folosit pentru stocarea cartilor, sistemului audio si video.

Articole similare

Bucataria la comanda, solutie practica si eficienta

RL online

Solutii pentru camera celui mic

Oana Voicu

Reguli de aur pentru case ordonate

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu