Image default
LifeStyle

5 evenimente recomandate pentru acest weekend

E cald, e soare, orasele sunt mai “cuminti”, dat fiind faptul ca multi au plecat in vacanta, dar weekendul nu trebuie sa fie unul deloc linistit, asa ca am adunat 5 evenimente de neratat in acest final de saptamana.

Joi avem party la piscina. Project X Party revine la Daimon Pool & Club. Cu de doua ori mai multa pofta de distractie si cu K-lu & DJ Sauce si Vlad Dobrescu in spatele platanelor – evenimentul se anunta un party tare cool.

Vineri seara suntem invitati la teatru si nu la orice piesa, ci la una unde Ana Ularu si Istvan Teglas ne arata evolutia prieteniei in comedia “In parc”, pe scena Godot Cafe-teatru. Piesa va duce in diferite perioade din timp, iar cei doi actori reusesc sa schimbe in doar cateva minute personajele si vocile, astfel ca veti pleca de acolo cu senzatia ca ati fost spectatorii unei piese cu zeci de actori si de povesti, ceea ce, intr-un fel, asa si este.

Duminica, 27 iulie, in Piata George Enescu din Bucuresti avem Beautiful Romania Remix – un show de proiectii pe muzica celor de la Zdob si Zdub alaturi de Vama, Beck Corlan, Gojira & Planet H. Puteti sa faceti si voi parte din spectacol, daca trimiteti o poza asa cum vedeti voi Romania. Pozele adunate de la voi vor face parte din proiectia care va rula în tmpul show-ului.

Tot duminica avem la Ceainaria Tabiet un targ destinat iubitorilor de produse hand-made, produse originale facute cu drag si dedicare de catre persoane cu suflete si maini de aur, asadar daca aveti chef de shopping inedit atunci trebuie sa ajungeti la eveniment.

Nu uitati nici de Roaba de cultura, eveniment fain care aduna o gramada de ateliere, filme, spectacole in aer liber si evenimente sportive.

Cititi mai multe pe Getlokal.ro.

Articole similare

Festivalul Enescu: Designerii romani de produs semneaza decorurile spatiilor destinate jurnalistilor si invitatilor VIP

RL online

Desert pentru zile caniculare de iunie: inghetata de cirese

Elena Virlan

Craciunul si pericolele lui!

Happy Feet Clinic

Lasă un comentariu