Image default
LifeStyle

5 evenimente de neratat in acest weekend

Avem un weekend mai lung si multi dintre voi vor merge la mare sau la munte, in cautarea unui loc racoros. Daca veti ramane totusi in oras, e bine sa stiti care sunt evenimentele la care merita sa ajungeti sau spectacolele care ne aduc racoare.

V-ati intrebat vreodata ce fac supereroii atunci cand nu salveaza vieti? Ei bine se pare ca sarbatoresc victoria binelui la Daimon Pool. Suntem asteptati vineri, pe 15 august, imbracati in costume de eroi, cu muzica buna, piscina si racoare.

La Plastilina pepenele este pe primul loc. Mai simplu spus, de la cocktail-uri, la felii de pepene, inghetata si alte minunatii – toate se vor servi cu tot cu racoare la Plastilina pe 16 august. Bonus: il avem si pe DJ PANTAZICa.

Roaba de cultura continua si in acest final de saptamana cu multe spectacole, ateliere, filme, ba chiar si cu ore de sport care sa ne demonstreze ca miscarea face bine. Nu va speriati ca nu sunt toate activitatile atat de antrenante, veti avea timp sa va tolaniti la soare pe o patura sau sa cautati umbra si racoarea pe Pajistea Pescarus.

S-a dat oficial startul Festivalului Anonimul, fiind vorba despre prima editie care are loc in Bucuresti. Suntem asteptati cu o gramada de filme bune, dar si cu multe concerte, cu trupe care mai de care mai faine.

Tot despre filme, dar de data aceasta in parc, pentru ca „Cinema in aer liber” a revenit in Bucuresti, in Parcul IOR. Evenimentul se desfasoara pana pe 14 septembrie, pe Insula Pensionarilor, unde vor fi proiectate cele mai bune 12 filme europene şi de autor ale momentului, precum şi o selecţie de filme clasice indragite şi apreciate de publicul cinefil.

Cititi mai multe pe Getlokal.ro.

Articole similare

Baletul LACUL LEBEDELOR PE GHEATA ajunge la Bucuresti

RL online

Seriile Sanitec Kolo, la Romstal

Ion Diamandi

(P) Rowenta Steam Force – semnătura ținutelor glam din această primăvară

casamea.ro

Lasă un comentariu