Image default
Amenajare dormitor Practic

5 dormitoare pe care le vei indragi

Noi am „cules” 5 dormitoare minunate, care ne-au atras, fiecare, prin elemente si texturi inedite.

1. Primul dormitor propus este „construit” pe o structura alba. Astfel, este foarte usor sa te joci cu diverse culori, imprimeuri, culori sau materiale. Ce ne place in mod deosebit la aceasta camera: aspectul sau organic, dat de jaluzele subtiri de bambus si candelabrul realizat din scoici. De asemenea, combinatia de sticla, metal si lemn denota un dormitor sofisticat.

2. Urmatorul dormitor se incadreaza in stilul contemporan-chic, iar printre elementele care ne-au atras atentia se remarca peretele „artistic” din spatele patului care a inlocuit tablia acestuia intr-un mod foarte original, dar si finisajul din lemn al peretelui. In plus, ventilatorul de deasupra patului transmite o atmosfera de vara, relaxanta, care te trimite cu gandul la soare si la plaja.

3. Acest dormitor este dovada ca accesoriile fac diferenta! O culoare indrazneata, puternica sau in tendinte, cum este acest turcoaz, dar si un imprimeu bogat te scot din anonimat.

4. Avand in vedere ca un „clasic”  nu se demodeaza niciodata, o astfel de amenajare se afla cu siguranta in topul nostru. Alb „din cap pana in picioare”, dormitorul din imagine are un aer princiar, este luminos, in timp ce semi-baldachinul si pernele confortabile iti asigura un somn linistit.

5. Feminitate si prospetime! Un dormitor plin de energie si culoare este potrivit unei persoane tinere, chic si mondene. Elementul cel mai neasteptat din acest scenariu este candelabrul discret, coborat pana la inaltimea patului. 

Articole similare

Cum să faci rafturi încastrate pentru cărți în spațiul de sub scară

casamea.ro

Briza tropicala….

Mugur Kreiss

4 stiluri de amenajare a mesei, recomandate de Chic Ville, pentru aceasta toamna

casamea.ro

Lasă un comentariu