Image default
Calatorii LifeStyle

5 destinatii pentru vacante insorite in ianuarie

1. Belize este un corn al abundentei in privinta peisajului natural, de la marea Caraibelor cu plajele sale de nisip fin, recifuri de corali si lagune luxuriante, si pana la varfurile muntoase. In ianuarie, temperaturile urca pana la 29 de grade Celsius, ceea ce face ca aceasta tara micuta de pe coasta de est a Americii Centrale sa fie perfecta pentru o vacanta in ianuarie.

2. Costa Rica – te imbie sa inveti cate ceva despre istoria pre-Columbiana, sa vizitezi parcurile nationale sau sa te relaxezi pur si simplu pe unele dintre cele mai gro lume. Ape caldute, soare si o atmosfera primitoare fac din Costa Rica o destinatie excelenta pentru o escapada in ianuarie.

3. Hawai – aici vremea este aproape perfecta pe parcursul intregului an. Iti poti petrece toata vacanta din ianuarie facand plaja si hoinarind pe insula. Orice ai face, vei gasi o cultura agreabila si privelisti care-ti taie rasuflarea.

4. Noua Zeelanda – are cel mai divers peisaj dintre toate natiunile insulare din lume. De la munti acoperiti de zapada, la paduri bogate, Noua Zeelanda ofera pasionatilor de activitati in aer liber locuri incredibile de explorat.

5. Tahiti – cu apele sale transparente, stancile impresionante si padurile minunate, Tahiti este un adevarat paradis polinezian.

 

Articole similare

Ciuperci cu sos de unt si usturoi

de la cititori

Urban Monday @ Chefs

casamea.ro

Campania “Lumina pentru Ursici”: un loc fara lumina, suspendat intre pamant si cer

comunicat de presa

Lasă un comentariu