Image default
Case de vacanta

Britney Spears, Alicia Keys, Tom Cruise şi alte 2 vedete şi-au scos casele la vânzare

Fără îndoială, reședințele vedetelor de la Hollywood arată precum orice locuință la care oamenii de rând doar visează, fiind dotate cu tehnologie de ultimă oră și cele mai prețioase materiale.

Și cu toate acestea, celebritățile se plictisesc repede de vilele lor somptuoase și nu ezită să le scoată la vânzare pentru sume care le depășesc cu mult pe cele cu care le-au achiziționat. Iată ce vedete și-au listat în ultima vreme proprietățile pe piață. 

Britney Spears

Cântăreața americană și-a scos la vânzare vila din Thousand Oaks, California, încă din luna aprilie, pentru 8,9 milioane de dolari, însă până acum nimeni nu s-a arătat interesat să o cumpere, deși în iunie prețul a scăzut cu 1 milioan de dolari. Casa cu 5 dormtioare și 7 băi dispune de piscină, sală de jocuri, cinema, dar și de un dressing dotat cu candelabru și cadă. 

Jason Derulo

Anul trecut, cântărețul american și-a scos la vânzare vila din Florida pentru 2,25 milioane de dolari, după ce în 2014 o listase pentru 2,9 milioane de dolari, pentru ca ulterior să o scoată de pe piață. Proprietatea cu 7 dormitoare și 9 băi dispune de sală de fitness, piscină cu cascadă, este situată lângă un club de golf și ocupă 2,5 acri. Derulo a cumpărat casa în 2012, pentru 1,75 milioane de dolari.

Tom Cruise

Actorul american din cunoscuta serie „Misiune Imposibila” și-a scos la vânzare conacul din Telluride, Colorado, pentru nu mai puțin de 59 de milioane de dolari. Somptuoasa proprietate ocupă 300 de acri și include vila principală cu suprafața de aproape 1.000 de metri pătrați, dotată cu 4 dormitoare, dar și o casă pentru oaspeți, cu 3 dormitoare. Starul a cumpărat proprietatea cu aproape 20 de ani în urmă, când era căsătorit cu actriță Nicole Kidman, iar de aproape 2 ani încearcă să o vândă. 

Alicia Keys

După ce cântăreața americană Alicia Keys și soțul ei, Swizz Beatz, au cumpărat casa din New Jersey care i-a aparținut actorului Eddie Murphy până în 2013, au făcut renovări masive, adăugând inclusiv o aripă special creață pentru a găzdui diferite opere de artă. Vila cu 8 dormitoare și 14 băi include piscină, cinema, sală de sport, alee pentru bowling și un studio de înregistrări. Există chiar și două lifturi pentru a facilita deplasarea în interiorul spațioasei locuințe care este de vânzare pentru 14,9 milioane de dolari. 

Lil’ Wayne

Anul trecut, rapperul american și-a scos la vânzare casa cu 9 dormitoare și 9 băi din Miami, dar până acum nu a găsit cumpărători. Probabil că aceștia nu sunt încântați de faptul că excentricul cântăreț și-a amenajat în casă o lagună cu rechini, dar și un skate park pe acoperiș, pe lângă faptul că avea că animale de companie iguane care se plimbau nestingherite prin casă. Proprietatea de aproape 1.400 de metri pătrați mai include cinematograf și studio de înregistrări. Anul trecut, Wayne  listat-o pentru 18 milioane de dolari, dar acum prețul  scăzut la 12 milioane de dolari. 

Sursa foto: www.elledecor.com

Articole similare

Acasa la Leonardo DiCaprio

Elena Turcu

Acasa la Reese Witherspoon

RL online

Acasa la Angela Lansbury

Elena Turcu

Lasă un comentariu