Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

5 bucatarii cu personalitate puternica

1. Mozaic. O bucatarie de altfel simpla, clasica si deloc suprinzatoare la prima impresie poate fi schimbata la 180 de grade daca optati pentru mozaic in cazul peretilor. Folositi-va de culori intense, cum ar fi rosu sau orange pentru a crea puncte de interes in incapere.

2. Nu va temeti de materialele dure. Intr-o locuinta foarte bine luminata betonul poate fi un material de constructie foarte interesant. Bucataria va avea un aspect industrial si se va incadra foarte bine intr-un stil minimalist. In combinatie cu alte culori tari impactul asupra intregului apartament, sau intregii case va fi unul de exceptie.

3. Migrati putin spre ideea de clasic si traditional cu o bucatarie gri, completata de blaturi din marmura. Alegeti cu atentie manerele si pastrati culorile obiectelor decorative cat mai temperate.

4. Mix de materiale. Cine spune ca metalul nu se impaca bine cu lemnul, mai ales intr-o bucatarie? Inca nu stim daca am putea incadra aceasta bucatarie la rustic sau la industrial, ramane la latitudinea fiecaruia sa aprecieze ce transmit culorile inchise si grave din aceasta bucatarie.

5. Mobilier standard si resurse minime? Atunci atacati peretii! Inmuiati rola de varuit in culoare si exprimati-va personalitatea exploziva. Fie verde, rosu, galben sau turcoaz – nu exista alegeri gresite in cazul unei bucatarii in alb si negru. 

Articole similare

Constructii in gradina

Dan Mazilu

Top 10 cele mai frumoase bucatarii din lemn

Elena Virlan

Minibar pentru gradina

Elena Virlan

Lasă un comentariu