Image default
Amenajare bucatarie Practic

5 bucatarii inainte si dupa renovare

Renovarea bucatariei reprezinta o actiune inevitabila intr-o casa sau intr-un apartament vechi. Prin acest demers, se obtine un plus de functionalitate si mai mult confort pentru proprietari.

Chiar daca porneste de la nevoile si gusturile personale, in reamenajarea bucatariei trebuie sa se tina cont de configuratia acesteia, de sursa de lumina naturala (usa, fereastra), dar si de tevi si de posibilitatile de amplasare a chiuvetei si electrocasnicelor.

Citeste si: Renovarea bucatariei cu buget mic

Amplasarea mobilierului si a aparatelor electrocasnice trebuie sa tina cont de regulile de ergonomie, astfel incat sa faciliteze activitatile care au loc aici. In ceea ce priveste stilul si culorile, alegerile va apartin.

Cu toate acestea, trebuie sa tineti cont de faptul ca intr-o bucatarie de mici dimensiuni este indicat sa optati pentru un stil aerisit (modern, minimalist) si sa alegeti culori deschise, mai ales daca fereastra este mica si incaperea primeste putina lumina naturala.

Citeste si: Idei pentru renovarea bucatariilor mici

housetohome.co.uk ne ofera 5 tipuri de bucatarii reamenajate (de tip „before” and „after”), care va pot ajuta sa gasiti cele mai bune solutii pentru reamenajarea bucatariei dvs. Succes!

Articole similare

Lavoare in forma de floare

Elena Turcu

Electrocasnice si plite incorporabile pentru a crea o bucatarie sofisticata

comunicat de presa

Unde exista riscul cel mai mare de dezordine in casa ta

Ana Mincu

Lasă un comentariu