Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

5 beneficii ale geamurilor termorezistente

Mai intai de toate trebuie sa stii ca sistemul modern dotat cu pana la 5 camere poate fi montat fara nicio grija si intr-o tamplarie din lemn, asta pentru situatiile in care tamplaria din PVC nu corespunde din punct de vedere estetic cu stilul locuintei tale.

  1. Cel mai mare atu al geamului termoizolant este faptul ca acesta se comporta ca o bariera, vara nepermitand caldurii sa patrunda in interior, iar iarna frigului, ceea ce inseamna inevitabil eficienta energetica.
  2. Totodata acest lucru iti asigura si un confort termic, locuinta ta remarcandu-se printr-o atmosfera placuta in orice anotimp.
  3. In sezonul geros, cand temperaturile ating limitele minime, se produce fenomenul de condens, cand aerul rece de afara intra in contact cu o suprafata mai calda, de multe ori acesta transformadu-se intr-o pojghita subtire de ghiata. In cazul geamurilor termorezistente prevazute cu trei sau cinci camere nu veti sesiza acest fenomen.
  4. De asemenea, datorita geamului dublu vei fi ferit si de zgomotul exterior pentru ca acesta este si un bun izolator fonic.
  5. Gratie echilibrului termic din locuinta confortabil nu te vei simti doar tu, ci si mobilierul din locuinta, lipsa variatiilor de temperatura neafectandu-le in timp, astfel nu vei economisi numai cu facturile electrice.

Articole similare

Solutiile profesionale Sika, acum si in noua gama SikaHome de adezivi si mortare specializate pentru finisarea si amenajarea casei

casamea.ro

Proiect de casa 11082011

RL online

P+1E

RL online

Lasă un comentariu