Image default
Amenajare baie Practic

5 bai “before” and “after”

Transformarea salii de baie intr-o camera cu drepturi depline nu mai reprezinta o noutate. In amenajare, acest spatiu primeste la fel de multa atentie atat in ceea ce priveste functionalitatea, cat si latura estetica.

Asta face ca, de multe ori, baile sa fie supuse unor transformari radicale pentru a putea corespunde cerintelor si standardelor actuale de viata. Una dintre cele mai raspandite masuri, consta in extinderea baii prin demolarea unui perete. O alta actiune menita sa aduca un plus de confort consta in crearea unei ferestre, atunci cand aceasta nu exista.

Citeste si: 8 idei de renovare a bailor

In unele cazuri, este necesara schimbarea pozitiei obiectelor sanitare pentru a face loc unei cabine de dus. Desigur, toate aceste actiuni sunt conditionate de suprafata baii, dar si pozitia usii si a ferestrei.

In galeria foto veti descoperi cateva exemple interesante de bai renovate complet, oferite de housetohome.co.uk. Unele dintre ele par de nerecunoscut dupa reamenajare. Daca sunteti pe cale de a va renova baia, speram sa gasiti aici o bogata sursa de inspiratie. 

Citeste si: Renovarea unei bai mici

Articole similare

Ce poţi face cu o agrafă. Câteva utilizări practice

casamea.ro

Pasi in extinderea livingului

Constantin Stefan

Cinci idei pentru decorarea dormitorului

casamea.ro

Lasă un comentariu