Image default
Legislatie Solutii Constructive

5 avantaje mici, dar cu efecte mari, de care beneficiezi atunci cand esti proprietar!

Astazi, dorim sa contribuim si noi la rezolvarea acestei dileme imobiliare, oferindu-ti 5 motive minore la prima vedere, dar care la nivel psihologic provoaca satisfactii nemasurabile, motive pentru care a fi proprietar este un lucru mai bun decat sa fii chirias, dincolo de statutul social sau de implicatii economice.

1. Amenajarea spatiului. Poti sa-ti colorezi peretii dormitorului tau in culorile favorite si, de asemenea, poti sa-ti afisezi fara constrangeri fotografiile si alte lucruri personale.

2. Siguranta si intimitate. Numai tu ai cheia locuintei tale si nimeni nu te poate deranja de la activitatile tale zilnice.

3. Signalistica. Placuta de pe usa de la intrare este acum gravata cu numele tau. Cu siguranta, placerea de a deschide o astfel de usa este infinit mai mare.

4. Documente. Nu vei fi nevoit sa mergi in fiecare an, o data sau de mai multe ori, pentru viza de flotant. Te vei intalni cu functionarii de la ghiseele serviciului de evidenta a populatiei o data la 10 ani.

5. Vecinii. Vei castiga fara efort o noua familie. O familie a carei membrii vor sti sa te intampine atunci cand te intorci de la serviciu cu: “buna seara vecine, cum a fost azi?”.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii  imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: inchirieri si vanzari apartamente (www.apartamente-vanzare-cluj.ro), case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri.

Articole similare

De ce sa tii cont cand cumperi un teren

Cristina Popa

O gradina rustica cu ajutorul pavelelor Rustic si Patrat P4 rustic

casamea.ro

Casă în stil neoromânesc: P + 1E/M, 130 mp

Alina Boicu

Lasă un comentariu